IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Serveis sanitaris Jordi Alonso

El nostre grup realitza recerca en la metodologia de la medició de la salut percebuda i en la seva aplicació com a indicador de necessitat de serveis i de resultats de salut. Som una vintena de professionals provinents de diverses disciplines incloent medicina, estadística, psicologia i sociologia entre d’altres. Apliquem la perspectiva de la salut pública i la metodologia epidemiològica en la recerca avaluativa dels serveis sanitaris.

La nostra missió és produir coneixement científicament vàlid i socialment rellevant sobre la necessitat de serveis i els resultats de salut. Fem recerca, formació d’investigadors i transferència de coneixement. La nostra visió és fer del grup una referència internacional per la recerca avaluativa dels serveis de salut.

El Grup de Recerca en Serveis Sanitaris va ser creat el 1996 i està reconegut per la Comissió d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya des de 1997 (AGAUR 2009SGR 01095). Des del 2006 participa com un grup molt actiu en el CIBERESP, Centro de Investigación Biomédica en Red, Epidemiología y Salud Pública.

Estem sempre disposats a acollir investigadors de talent interessats en les línies de recerca del grup que es detallen en aquest Web. 

Contacte

Coordinador:
Jordi Alonso

Tel:
(34) 93 316 07 60

Fax:
(34) 93 316 07 97

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques Nota legal | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte