IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Serveis sanitaris Jordi Alonso

La nostra investigació se centra en l'avaluació de la salut percebuda, la discapacitat i els Resultats Comunicats pels Pacients (Patient-Reported Outcomes). Apliquem aquests mètodes per a mesurar la càrrega dels trastorns mentals i per a avaluar l'eficàcia comparativa de les intervencions en malalties cròniques, en particular el càncer, els trastorns mentals comuns i l'asma. La transferència de coneixement és també un objetiu important del grup. Desenvolupem i liderem BiblioPRO, la biblioteca online de PROs en espanyol, que inclou més de 2.300 instruments i amb la recent incorporació de BiblioPRO Internacional.

Col·laborem amb organismes públics rellevants (Ministeri de Sanitat, Departament de Salut de Catalunya, Ajuntament de Barcelona) i duem a terme moltes activitats de formació i tutoria: Màster en Salut Pública, llicenciatura en Medicina (UPF), i especialitat PSMAR en Medicina Preventiva i Unitat Docent de Salut Pública.

El nostre Grup és un "Grup de Recerca Consolidat" (Generalitat de Catalunya) i forma part del CIBER Epidemiología y Salud Pública (CIBERESP, Instituto de Salud Carlos III).

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte