Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Serveis sanitaris Jordi Alonso

La nostra investigació se centra en l'avaluació de la salut percebuda, la discapacitat i els Resultats Reportats pels Pacients (Patient-Reported Outcomes, PROs). Apliquem aquests mètodes per a mesurar la càrrega dels trastorns mentals i per a avaluar l'eficàcia comparativa de les intervencions en malalties cròniques, en particular el càncer, els trastorns mentals comuns i l'asma. La transferència de coneixement és també un objectiu important del grup. Hem desenvolupat i liderem BiblioPRO, la biblioteca online de PROs en espanyol, que inclou més de 2.400 instruments, i BiblioPRO Internacional, amb acords de distribució d'instruments en diversos idiomes.

Col·laborem amb organismes públics rellevants (Ministeri de Sanitat, Departament de Salut de Catalunya, Ajuntament de Barcelona) i duem a terme moltes activitats de formació i tutoria: Màster en Salut Pública, llicenciatura en Medicina (UPF), i Unitat Docent de PSMAR de Medicina Preventiva i Salut Pública.

El nostre Grup és un "Grup de Recerca Consolidat" (Generalitat de Catalunya) i forma part del CIBER de Epidemiología y Salud Pública (CIBERESP, Instituto de Salud Carlos III).

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte