Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Canal de l´informant

El canal de l'informant correspon a una de les mesures que té la Institució per vetllar pel compliment dels seus valors, principis ètics, per a la transparència i el bon govern.

L'objectiu del canal de l'informant és servir d'instrument per a empleats, ex-empleats, proveïdors i altres persones, que de manera confidencial i per mitjà d'un formulari senzill, puguin interposar denúncies o aportar informació d'interès sobre activitats i conductes potencialment irregulars de les quals se'n tingui coneixement, o contràries a la legislació i a les normes que l'organització hagi recollit en els seus protocols i codis de conducta.

Per canalitzar les comunicacions de possibles irregularitats o incompliments que puguin constituir una vulneració de la normativa, tant externa com interna, les comunicacions es podran presentar mitjançant aquest portal web.

Si voleu saber el procediment una vegada formulada la comunicació o denúncia, els drets de la persona denunciant i denunciada, qui tramita i investiga la denúncia i el tractament de les vostres dades personals, el podeu consultar al Reglament del canal de l´informant.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte