Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

07/06/2023

Nous avenços en la terapèutica dels dèficits cognitius en persones amb la síndrome de Down (dirigida a les famílies)

PRBB a les 17:00h

El proper dia 7 de juny  a les 17:00 h us volem convidar a la presentació d’un innovador estudi en l'àmbit de les funcions cognitives en la síndrome de Down, que per primera vegada, rep finançament de la Unió Europea. L'estudi ICOD ( https://www.icod-project.eu/ ) està desenvolupant un nou fàrmac que té com a objectiu millorar aspectes clau com ara la memòria, l'atenció i la capacitat de planificació en persones amb la síndrome de Down.

En aquesta sessió dirigida a les famílies, els experts investigadors que van fer els estudis que van portar al desenvolupament d'aquest innovador fàrmac, us compartiran els detalls. Descobrireu els mecanismes que s'espera que impulsin la millora de les funcions cognitives en persones amb la síndrome de Down, us mostrarem els darrers avenços en el camp i, a més, tindreu l'oportunitat de conèixer les opinions que hem rebut de les persones i familiars que ja han participat a l'estudi.

Als estudis realitzats fins ara en el marc del projecte ICOD en voluntaris sense la síndrome de Down a la Unitat de Recerca Clínica de l'IMIM, s'ha demostrat fins ara una excel·lent seguretat i tolerabilitat d'aquest fàrmac. Gràcies a aquests resultats, ja hem començat la següent fase en la que el tractament s'administra a persones amb la síndrome de Down.

Per obtenir més detalls sobre l'estudi, visiteu la nostra web: https://www.imim.cat/estudis-clinics/17/assaig-clinic-en-persones-amb-sindrome-de-down-per-a-la-%20millora-de-les-funcions-cognitives

Per a més comoditat, oferim pàrquing gratuït al PRBB.

Es necessari registrar-se a bit.ly/3MFJGTL.

Todos los actos

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Aviso legal y Política de Privacidad | Política de cookies | Mapa Web | Accesibilidad | Dirección y accesos | Contacto