Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Instal·lacions i recursos Unitat de Recerca Clínica

Imagen Unidad Ensayos Clínicos

Zona d'ingrés

La Unitat de Recerca Clínica (URC) es troba a l'edifici del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, a 150 metres de l'Hospital del Mar, en una zona d'accés restringit i controlat per targetes electròniques.

Disposa d'una superfície de 280 m2, construïda el 2005, i acreditada per la Generalitat de Catalunya l'any 2016. Disposa de dues zones d'ingrés, una Zona A de 8 llits i una Zona B de 4 llits, amb vigilància contínua per infermeria a través d'un circuit tancat de televisió i amb equips que permeten la monitorització contínua de constants.

La Unitat disposa d'un carro de parades i un sistema d'alarma i procediment d'emergències per garantir mesures de seguretat.

Es disposa d'una sala menjador i de descans, independent de les zones de llits, amb una petita cuina a la Unitat i cuina a l'edifici PRBB, que permet tenir una zona de preparació i supervisió de les dietes dels voluntaris.

Zona ambulatòria

La Unitat disposa de tres consultes ambulatòries per realitzar les visites de selecció de voluntaris i algunes avaluacions de seguiment. Les tres estan equipades com una consulta mèdica.

Zona de gestió

Es disposa de dos despatxos per al personal mèdic i d'infermeria, just al davant de l'entrada a la unitat. Dos despatxos de direcció de gestió i tècnic administratiu i suport.

Zona de processament de mostres

Aquesta zona està situada a l'interior de la Unitat el que permet un ràpid maneig de les mostres des que es realitza la seva extracció. Disposa de dos centrífugues i un congelador, el que permet processar i emmagatzemar temporalment mostres fins a l'enviament al seu destí.

Altres

  • Zona de medicació
  • Zona d'arxiu

Contacte

Responsable:
Ana Aldea(ELIMINAR)

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte