Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

10/02/2011 - Acte

Acte públic de lliurament dels projectes seleccionats en el Programa RecerCaixa

Bibliopro del grup del Dr. Jordi Alonso és un dels projectes seleccionats

El proper 21 de febrer a les 12.30 hores es durà a terme l’acte públic de lliurament dels 20 projectes de recerca seleccionats en la convocatòria 2010 del Programa RecerCaixa, Programa conjunt de l’Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) i La Caixa. L’acte es durà a terme a l’Auditori de Cosmocaixa de Barcelona i comptarà amb l’assistència de representants de La Caixa i de la Fundació La Caixa, del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat, de les universitats de l’Associació, del Director del Programa RecerCaixa, Lluís Ferrer, així com dels investigadors i investigadores seleccionats.

La convocatòria d'enguany ha estat molt competitiva, s'han presentat un total de 461 projectes d'elevada qualitat científica dels quals se n'han seleccionat 20. Entre aquests hi figura el del grup del Dr. Jordi Alonso, coordinador del Grup de Recerca en Serveis Sanitaris de l'IMIM (Institut de Recerca Hospital del Mar) que porta per títol BiblioPRO: Biblioteca Virtual d'Instruments de Qualitat de Vida Relacionada amb la Salut.

La convocatòria d’ajuts de recerca RecerCaixa és un programa d’ajuts anual per finançar els millors projectes de recerca dels investigadors i grups de recerca de Catalunya. Es valoren positivament aquells projectes que tinguin vocació transformadora, entesa com la voluntat que els potencials beneficis arribin als ciutadans, aportant solucions a problemes de la societat o generant nou coneixement científic.

Més informació.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte