Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Recerca en COVID-19

Cal fer molta recerca per conèixer com actua el virus SARS-CoV-2 i trobar un tractament efectiu per la COVID-19.  Necessitem el teu ajut! No hi ha quantitat petita.

Per això, els nostres professionals -viròlegs, immunòlegs, internistes, biòlegs moleculars, oncòlegs radioteràpics, epidemiòlegs, bioinformàtics, pneumòlegs, nefròlegs, farmacòlegs, enginyers, neuròlegs, psiquiatres, cardiòlegs, patòlegs, oncòlegs, intensivistes, anestesistes, cirurgians, etc. - posant de manifest novament el seu compromís amb el progrés de la ciència i la medicina, estan treballant en més de 80 iniciatives de recerca, moltes d'elles en fase de recerca de finançament. 


En què estem treballant? T’expliquem alguns dels projectes:


Altres projectes en els què participem


Darreres Notícies

(+) Més notícies Covid19


Sou molt bona gent! Donacions de material i recursos

Són més de 200 les aportacions d'entitats, empreses i particulars que hem rebut des del mes de març als centres del PSMAR. Aquestes mostres de solidaritat, que han posat de manifest el suport de la ciutadania, les empreses i organitzacions cap als professionals dels serveis essencials i cap a les persones ingressades, ens han ajudat a tirar endavant i ens han fet més forts davant aquesta difícil situació en la que ens trobem.


Bon dia Perico Pastor

L'artista Perico Pastor ha compartit cada dia des de l'inici de la pandèmia una de les seves creacions per homenatjar la tasca dels professionals del PSMAR en la cura i la lluita contra el coronavirus.

Les imatges es publiquen al twitter i a l'instagram amb l'etiqueta #BonDiaPericoPastor i les podreu compartir. També les podeu adquirir per un import de 50 euros que es destinaran a la recerca COVID. Si hi esteu interessats, envieu un correu a comunicacio(ELIMINAR)@pardesalutmar.cat.

Contacte

Directora:
Marta López(ELIMINAR)

Tel:
93 316 05 76

Fax:
93 316 04 10

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte