Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Neurovascular Jordi Jiménez Conde

Tornar

PERFIL COL·LABORATIU

El grup de recerca NEUVAS ha estat involucrat en les Xarxes Temàtiques d'Investigació Cooperativa en Salut (RETICS) des de 2006, primer com a membre de la XARXA HERACLES, després com a membre del 7è programa de la Xarxa d'Investigació Cardiovascular (RIC) i des de 2016 és membre de INVICTUS (Xarxa de Malalties Vasculars Cerebrals d'Espanya).

NEUVAS ha estat treballant estretament amb diferents grups al camp cardiovascular i cerebrovascular, contribuint a una investigació traslacional en diferents aspectes de l'aterosclerosi, la etiopatologia vascular i els factors de risc vascular.

El nostre grup forma part del "International Stroke Genetics Consortium" (ISGC) (www.strokegenetics.org), el consorci més important a nivell mundial en genètica d'ictus, que té com a objectiu crear un marc de col·laboració entre els millors grups internacionals en el camp. NEUVAS participa activament des del principi del consorci en la majoria dels seus projectes i tasques, i va organitzar el 18è Taller ISGC a Barcelona l'octubre de 2015.

El nostre grup també és fundador de l'Spanish Stroke Genetics Consortium (www.genestroke.com) que inclou 20 laboratoris de recerca i unitats neurològiques diferents d'Espanya interessats en la investigació de la genètica d'ictus. Som coordinadors d'aquest consorci i membres del comitè científic. Actualment, estem liderant molts dels projectes de col·laboració en curs de Genestroke.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte