Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Neurovascular Jordi Jiménez Conde

Tornar

INNOVACIÓ, TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT, VIABILITAT

Incloem en els nostres projectes enfocaments innovadors com l'enfocament d'aprenentatge automàtic/intel·ligència artificial, especialment en convergència genòmica, genòmica integradora i dades de contaminació. Aquests projectes també tenen com a objectiu proporcionar informació sobre vies metabòliques conegudes i noves i ajudar a identificar noves dianes terapèutiques potencials, mecanismes d'intervenció i nous marcadors de pronòstic o de resposta al tractament. Sens dubte, pot portar a canvis en les decisions clíniques i en la identificació d'aquells pacients que es beneficiarien millor d'una profilaxi intensiva dels factors de risc vascular, contribuint al desenvolupament de la medicina personalitzada.

Aquests projectes enfocats a determinar l'edat biològica i l'edat biològica/ cronològica diferencial a través de l'anàlisi epigenètic poden representar, especialment, una eina revolucionària en un futur proper per monitoritzar l'efecte dels hàbits de vida i la profilaxi dels factors de risc vascular , i també per predir el pronòstic i l'evolució clínica.

El nostre grup també compta amb un Departament de Comunicació actiu en la institució que ajuda en la difusió dels nostres troballes.

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte