Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

11/11/2005 - Informació institucional

Investigadors de l’IMIM reben el “XII Premi al Millor article de recerca epidemiològica publicat el 2004”, de la SEE

L’article, que està firmat en primer lloc per Jordi Alonso, coordinador de la Unitat de recerca en Serveis Sanitaris de l’IMIM, mostra els resultats del projecte ESEMeD (European Study of the Epidemiology of Mental Disorders).

Aquest estudi, que va ser presentat en una roda de premsa el juny de l’any passat, mesura la prevalença dels trastorns de l’estat d’ànim i els trastorns d’ansietat, avalua la qualitat de vida i el nivell de discapacitat associada i estableix els indicadors bàsics de l’atenció mèdica i els patrons de tractament en la població general.

Aquesta recerca és la primera que avalua la freqüència i l’impacte sobre la qualitat de vida per una àmplia franja de trastorns mentals, fent servir la mateixa metodologia en grups de població de sis països europeus: Bèlgica, França, Alemanya, Itàlia, Holanda i Espanya. El premi va ser entregat pel president i el secretari de la SEE, en el marc de la XXIII Trobada Científica de la SEE que va tenir lloc el proppassat dia 4 de novembre a Las Palmas de Gran Canaria.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte