Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

21/12/2020 - Informació general

El projecte de recerca Codi RISC estrena web i intranet

El projecte d'investigació Codi Risc, coordinat pel grup de recerca en Serveis Sanitaris de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i el grup de recerca en Neurociències del Consorci Hospitalari Parc Taulí de Sabadell estrena la seva nova pàgina web i intranet.

Codi Risc és un projecte d'investigació sobre prevenció de la conducta suïcida basat en el programa Codi Risc Suïcidi (CRS), que va ser creat i implementat a Catalunya l'any 2014 pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. El projecte Codi Risc pretén estudiar la freqüència, els factors de risc epidemiològics, clínics, neuropsicològics i biològics de l'intent de suïcidi i de la repetició de l'intent de suïcidi; la implementació, l'efectivitat i els costos del programa Codi Risc Suïcidi de la Generalitat de Catalunya, així com també desenvolupar algoritmes de predicció personalitzada del risc de suïcidi amb l'objectiu de la prevenció indicada de les conductes suïcides.

La pàgina web s'ha concebut com una eina de difusió i divulgació, per donar a conèixer el projecte i els seus resultats. A més, proporciona informació sobre aquesta problemàtica i dades de contacte d'utilitat per a persones en risc de suïcidi, i compta amb una intranet de treball per als investigadors del projecte. El procés de disseny web ha estat altament col·laboratiu i interactiu. Els investigadors del projecte experts en suïcidi han participat tant en la creació de la interfície, com en l'organització de la informació i creació del seu contingut. La pàgina web es pot consultar en català, castellà i anglès a la direcció www.codirisc.org.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte