Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

16/06/2005 - Acte

Inscripcions al First INFOBIOMED Training Challenge, fins el 7 de juliol

Només deu estudiants podran participar gratuïtament en el First INFOBIOMED Training Challenge

INFOBIOMED és una xarxa d’excel·lència coordinada per la Unitat de Recerca en Informàtica Biomèdica-GRIB / IMIM-UPF que pretén promoure la consolidació de la Informàtica Biomèdica, disciplina situada en la confluència entre la Bioinformàtica i la Informàtica Mèdica. La sinèrgia entre aquestes dues disciplines ofereix excel·lents oportunitats per l’avenç de la medicina personalitzada.

Aquesta primera trobada és un projecte pilot en Farmainformàtica, amb el que es busca confirmar que l’acostament interdisciplinari té un valor afegit en el procés de recerca farmacèutica, tant en el descobriment com en el desenvolupament de fàrmacs. És per això que s’ha escollit la Farmainformàtica com a tema central.

Aquest curs tindrà un format innovador que consistirà en reunir dos grups de cinc estudiants cadascun amb diferent formació (bioinformàtica, informàtica mèdica, biologia, medicina, química entre d’altres) que treballaran junts en un cas pràctic. Segons els investigadors l’objectiu és promoure l’intercanvi de visions i de diàlegs entre disciplines diferents, clau pel futur desenvolupament de la Informàtica Biomèdica.

El grup d’estudiants que al final de l’activitat presenti els millors resultats se li oferirà un mes d’estada en una de las organitzacions de la xarxa INFOBIOMED, en el marc del programa de mobilitat. Tant la inscripció al curs com l'allotjament i el viatge dels alumnes correran a càrrec de la xarxa.

La data límit per fer la sol·licitud al curs, és el 7 de juliol de 2005.

Podeu trobar més informació a www.infobiomed.org

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte