Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

16/09/2019 - Acte

Arriba la Marina Walktrail, la marxa nòrdica dels Amics de l’Hospital del Mar

L'objectiu de la iniciativa és aconseguir recaptar fons per a la recerca del càncer i millorar el benestar físic, emocional i social dels pacients i les seves famílies.

L'objectiu principal, però no l'únic, d'aquesta iniciativa és sensibilitzar i recaptar fons per avançar en la recerca sobre el càncer i millorar el benestar físic, emocional i social dels pacients i les seves famílies. Alhora, vol millorar la salut i promoure hàbits de vida saludables entre els participants. I, per últim, integrar les persones afectades per trastorns mentals i les seves famílies en accions socials i solidàries, amb l'objectiu de lluitar contra l'estigma de la malaltia mental. Per aquest motiu, s'obrirà el recinte de Torribera i el Centre Assistencial Dr. Emili Mira a tota la ciutadania, convertint-se en punt de sortida i arribada de la marxa.

Dos circuits

Els marxadors i marxadores podran escollir entre dos recorreguts circulars per la Serralada de Marina. Un de 5 quilòmetres, que passarà pel Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, una joia del gòtic català, fundat al segle XV i on la tradició assegura que els Reis Catòlics van rebre Cristòfor Colom després del seu primer viatge a Amèrica, i un de 10, que arribarà al poblat ibèric de Puig i Castellar, símbol emblemàtic i d'identitat per a Santa Coloma i des del qual es domina el litoral de Barcelona. Una forma de fer exercici i entrar en contacte amb la natura i la història de Santa Coloma de Gramenet. A la vegada, hi haurà un circuit infantil, activitats lúdiques i d'entreteniment i una fideuada popular. Les inscripcions s'obriran el pròxim mes de setembre.

Un exercici amb múltiples beneficis

La marxa nòrdica, o nordic walking, consisteix a caminar fent servir uns bastons dissenyats especialment per aquesta modalitat esportiva. Així es fan servir no només les cames, sinó també la part superior del cos, convertint aquesta activitat en un exercici complet. El resultat és un moviment natural que actua de manera suau però efectiva en tot l'organisme, aportant múltiples beneficis en la nostra salut i condició física. Permet millorar la postura, ajuda el sistema cardiovascular, la respiració, activa el 90% dels músculs, relaxa tensions i desenvolupa les capacitats coordinatives. I tot plegat, sense generar impacte a les articulacions.

Us esperem el 13 d'octubre a la Marina Walktrail!!

Podeu fer la inscripció a:https://www.inscribirme.com/marinawalktrailenmarxacontraelcancer

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte