Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

06/02/2006 - Acte

Josep M Antó i Ferran Sanz conferenciants en el cicle "Biodebats" del Centre Cultural Banquerna de Madrid

El cicle, organitzat pel PRBB i la Delegació de Govern de la Generalitat a Madrid, està coordinat pel director del PRBB, Jordi Camí, i tindrà como a ponents als investigadors i investigadores Josep M. Antó, Jaume Bertranpetit, Mara Dierssen, Ferran Sanz i Anna Veiga, dels centres del PRBB.

Aquestes conferències s’emmarquen dins de les activitats de Blanquerna, centre cultural de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid. Entre altres activitats, hi haurà una exposició de disseny, concerts de música i altres esdeveniments culturals.

Programa:

22 febrer

"L’exploració de Mart en el segle XXI".Juan Pérez Mercader, director del Centro de Astrobiología del CSIC. Madrid.

23 març

"Medicina regenerativa. Realitat o ficció?". Anna Veiga, investigadora sènior del Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona.

20 abril

"Com repercuteixen els contaminants ambientals en la nostra salut". Josep M Antó, director del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental i Catedràtic de Medicina de la Universitat Pompeu Fabra. CREAL-IMIM.

4 maig

"Indagacions de la procedència humana a partir de la genètica de poblacions". Jaume Bertranpetit, catedràtic de Biologia Evolutiva de la Universitat Pompeu Fabra.

8 juny "El paper de la Informàtica en el descobriment de nous medicaments". Ferran Sanz, director del GRIB de l’Institut Municipal d’Investigació Mèdica i Catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra.

29 juny "Desxiframent de les claus genètiques de les malalties mentals mitjançant models animals". Mara Dierssen, investigadora sènior del Centre de Regulació Genòmica.

Font: PRBB actual

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte