Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

07/04/2006 - Acte

Obertes les inscripcions al workshop “Programming Pancreatic ß-cells”

El workshop, que està organitzat pels doctors Jorge Ferrer de l’IDIBAPS, Pedro Herrera de la Université de Genève i Francisco X. Real de la Unitat de Biologia Cel.lular i Molecular de l’IMIM. Comptarà amb més de 30 ponents de renom internacional entre els que destaquen Chris Wright, Iannis Talianidis, Ken Zaret, Markus Stoffel i Jonathan Slack.

L’objectiu de la trobada és ser un fòrum de discussió sobre els progressos més importants en els camps del desenvolupament del pàncrees, de la regeneració, de la transdiferenciació i la diferenciació de cèl•lules mare en cèl•lules ß.

A més s’ha convidat a ponents d’altres camps, per tal de donar a conèixer els avenços en el desenvolupament de teràpies per a la diabetis i altres malalties pancreàtiques.

Aquesta trobada està dirigida especialment a estudiants de doctorat i a postdocs. La inscripció acadèmica serà de 450 € i inclourà la inscripció, la manutenció, l’allotjament i els trasllats a l’aeroport. A més hi haurà disponibles ajuts per al finançament del viatge i de la inscripció. El número màxim de participants està limitat a 90.

Per a més informació clica aquí.

El workshop està finançat per la FEBS (Federation of European Biochemical Societies), l’EMBO (European Molecular Biology Organization), Novo Nordisk Pharma i JDRF (Juvenile Diabetes Research Foundation International).

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte