Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

16/06/2016 - Acte

L’IMIM acull el 8é workshop de International Network for Research on Inequalities in Child Health (INRICH)

Està coordinat a nivell local pel Grup de Recerca en Serveis Sanitaris del Programa d’Epidemiologia i Salut Pública de l’IMIM

Els dies 16 i 17 de juny l’IMIM acull la vuitena reunió de la International Network for Research on Inequalities in Child Health (INRICH), una xarxa que es va crear l’any 2008 amb l’objectiu de sumar els esforços dels grups d’investigació de tot el món centrats en l’estudi de les desigualtats socials en salut infantil, els seus mecanismes i solucions. Actualment reuneix els més prestigiosos investigadors que lideren estudis sobre aquest tema en més de 10 països desenvolupats.

És universalment acceptat que l’exposició a desigualtats socials i a la pobresa en les primeres etapes de la vida s’associa a pitjor salut i inserció social en la edat adulta. Amb el títol “Socioeconomic Crisis and Policies to Protect Children” aquest workshop presentarà casos de diferents països com ara Espanya, Grècia, Islàndia o Canadà i es compararan les polítiques dutes a terme en relació amb la (des)protecció de la infància i la família. Es farà el diagnòstic de la situació actual i s’abordaran les mesures i programes implementats en diferents països que han demostrat millorar l’equitat i disminuir les desigualtats socials en salut infantil de manera efectiva.

El workshop està coordinat a nivell local pel Grup de Recerca en Serveis Sanitaris del Programa d’Epidemiologia i Salut Pública de l’IMIM i liderat per Luis Rajmil, investigador adscrit d’aquest programa i de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS).

 

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte