Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

7/05/2015 - Acte

TransMaluta IV: Correm tots contra el càncer. Des de Sant Cugat al PRBB

El proper dissabte 9 de maig tindrà lloc la 4a TransMaluta, una marxa homenatge de 24 km en memòria d'en Guillem Malet. La iniciativa ens arriba de la mà d'amics i familiars que volen fer extensiva la convocatòria a tots aquells que vulguin participar-hi, independentment de si coneixien o no a aquest jove investigador de la UPF, mort al maig de 2011.

"En Guillem, com a gran entusiasta de la muntanya i de l'esport que era, solia sortir de casa corrents de bon matí amb la intenció de creuar Collserola i arribar, unes 2 hores més tard, a la Platja de la Barceloneta on dedicava la jornada a investigar al PRBB". Amb aquest esperit de superació, la quarta edició de la TransMaluta espera superar els 120 participants.

La cursa-homenatge començarà a les 8:30h del matí a l'estació de FGC de Sant Cugat i finalitzarà amb un pica-pica a la plaça interior del PRBB. Tot i que es tracta d'un recorregut fisícament exigent, tothom hi pot participar. La TransMaluta es dividirà en 3 grups, en funció del temps estimat en fer el trajecte. La previsió aproximada de temps de cada grup per realitzar-la és la següent:

Grup 1 “TransMalutans” (Temps Guillem Malet – 2 hores) Finalitza PRBB.

Grup 2 “Esperit Transmaluta” (Temps Guillem Malet + 1 hora – 3 hores) Finalitza PRBB.

Grup 3 “TransMaluta walkers” (2 hores 30 – 3 hores) Finalitza parada L3 Mundet i d’aquí en metro fins L4 Ciutadella Vila Olímpica.

Una vegada més, la cursa-homenatge serà benèfica i tot el que s'aconsegueixi recaptar anirà destinat a la recerca contra el càncer. En la tercera edició es van aconseguir 2.300 € que van anar a parar al programa de recerca en càncer de l'IMIM. Per aquesta nova edició seran de nou els beneficiaris.

Per més informació sobre la cursa, les donacions i com participar-hi visiteu si us plau el Facebook de l'organització.

Correm tots contra el cáncer!

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte