Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

01/10/2014 - Acte

7a edició de la Jornada de Portes Obertes del PRBB

Un acte obert, gratuit i amb activitats per a tots els públics

El proper dissabte dia 4 d'octubre tindrà lloc la setena edició de la Jornada de Portes Obertes del PRBB. Una vegada més, el Parc obrirà les portes des de les 10 del matí fins a les 7 del vespre a totes aquelles persones interessades en la ciència, en saber què fem, com ho fem i on ho fem. Científics i personal dels centres dedicarem el dia, de forma totalment voluntària, a fer xerrades dels projectes en els que treballem, a ensenyar els nostres laboratoris i els equips que fem servir, a jugar amb la ciència oferint tallers, experiments i activitats, i acabarem la jornada amb un interessant cafè científic. És un acte obert a tothom, gratuit i amb activitats per al públic de totes les edats.

Les activitats del dia es podran comentar i seguir en tot moment a traves de Twitter (#openPRBB), on també es recolliran preguntes per al cafè científic (#prbbcafe). 

En definitiva, us proposem passar un bon dia amb tota la família, divertint-vos amb la ciència i coneixent aquesta gran infraestructura de la ciutat i als que hi treballen.

Tota la informació de l'esdeveniment a www.prbb.org\open day

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte