Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

27/04/2007 - Acte


Jornades de difusió i treball, Servei de Recerca IMIM- Sessió 27 d'abril (Ministerio de Sanidad y Consumo-ISCIII-FIS)

La jornada de divendres comptarà, en la primera part, amb la presència del Dr. Antoni Lluís Andreu Periz que ens parlarà de “La recerca en R+D+i en el Sistema Nacional de Salud: La convocatòria de projectes FIS”. El Dr. Andreu és entre d’altres, coordinador en la convocatòria de projectes del FIS i president de la Comissió Tècnica d’Avaluació de Recursos Humans del ISCIII.

En la segona part de la sessió intervindran la Sra. Ma. Luisa de las Heras Cidi la Sra. Ma. Luisa López Trujillo de la Unitat de Seguiment del ISCIII i ens parlaran de les convocatòries i el seguiment de projectes de recerca des de la seva publicació en el BOE fins a la seva resolució definitiva, especialment projectes de recerca associats a Xarxes Temàtiques de Recerca Cooperativa- RETIC (convocatòria 2005).

Adjunt us fem arribar el programa detallat de la sessió del proper divendres, que serà la darrera, i aprofitem per convidar-vos a participar a tots els investigadors de l’IMAS així com al personal administratiu dedicat a la gestió de projectes.

Recordeu que les jornades són de caràcter gratuït i tenen lloc a l’auditori del PRBB de 09:00 a 14:00 h.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar a: www.imim.es/jornadarecerca2007 o bé trucar al tel: 93.316.05.98 (Irene Fernández).

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte