Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

6/10/2012 - Acte

Open day 2012

La jornada de Portes Obertes del PRBB arriba a la seva quarta edició

El proper dissabte 6 d'octubre obrirem de nou les portes del PRBB de les 10 del matí a les 7 del vespre. Els científics i el personal voluntari dels centres del PRBB dedicarem el dia a explicar el que fem, com ho fem i on ho fem. Jugarem amb la ciència, xerrarem dels projectes en els que treballem, ensenyarem els laboratoris on treballem i els equips que fem servir.

Es podrà visitar l'edifici amb visites guiades pels mateixos investigadors. Si encara queden dubtes per resoldre, durant tot el dia s'oferiran xerrades sobre diferents temes científics i, al final de la jornada, un Cafè Científic. Per als més petits també hi haurà un espectable de titelles. Aprofitant que se celebra l’any de les Neurociències, hi haurà dues exposicions que en donaran dues perspectives: un recordatori dels neurocientífics més destacats i la visió sobre el cervell de l'artista Elisabeth Jameson.

Si vols venir de públic, trobaras tota la informació de la jornada a la web http://openday.prbb.org/. A més, aquest any per evitar cues, es dona la possibilitat de fer la preinscripció a les visites guiades a través d'aquesta mateixa adreça web. 


Totes les activitats estan adreçades a tota la familia i són gratuïtes.

Us hi esperem!

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte