Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

18/05/2010 - Acte

Biological Reactive Intermediates (BRI)

Del 15 a 18 de juliol tindrà lloc a Barcelona el congrés Biological Reactive Intermediates (BRI), organitzat per l’IMIM-Institut de Recerca Hospital del Mar (Dr. Rafael de la Torre) i la University of Arizona Health Sciences Center (Dr. Terrence J Monks). El BRI és un congrés internacional que es realitza cada 5 anys i que té per objectiu reunir a experts de tot el món per presentar els últims avenços en compostos intermediaris biològics reactius (BRIs) derivats de la bioactivació en l’organisme de xenobiòtics (fàrmacs o bé productes químics d’origen industrial o bé natural). Els BRIs són unes substàncies químiques que desencadenen reaccions no enzimàtiques amb macromolècules cel·lulars i estan en l’origen de molts dels efectes adversos del xenobiòtics (per exemple càncer, nefrotoxicitat, neurotoxicitat...).

Es preveu que aquesta edició compti amb l’assistència d’uns 250 experts a nivell mundial en la matèria. Cal destacar la participació d’experts a nivell internacional de la indústria farmacèutica, del mon universitari i d’agències ambientals.

La data límit de presentació de resums serà el proper 21 de maig i la d’inscripció al congrés es pot fer fins el dia 14 de juliol. Tots aquells que formalitzeu la inscripció abans del dia 7 de juny tindreu una reducció en el preu.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte