Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

23/09/2008 - Acte

Jornada de portes obertes al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona. PRBB

Joves investigadors expliquen la seva vida científica al parc.

Descobreix la vida dels investigadors i la ciència en el singular edifici el·líptic situat a la platja de Barcelona. El 4 d’octubre, la gran infraestructura científica Europea del PRBB amb més de 1.200 persones dedicades a la investigació biomèdica, convida al públic en general a una Jornada de Portes Obertes. Un grup de joves investigadors dels centres del Parc, ha programat un dia ple d’activitats amb experiments, vídeos, pòsters, visites guiades, un cafè científic i una festa final amb música en viu i DJ. Les diferents activitats dirigides a famílies amb nens, estudiants, o simplement curiosos, començaran a les 11 del matí i acabaran a la mitjanit.

A la Plaça Charles Darwin, situada davant del mar i annexa a l’edifici del PRBB, el públic podrà fer experiments reals per extraure ADN, observar proteïnes o cèl·lules vives i aprendre diversos conceptes biològics mitjançant pòsters i xerrades amb els investigadors. S’han programat visites guiades per l’interior del PRBB en les que es visitaran els laboratoris. Tot això entre les 11 del matí i 6 de la tarda.

Perquè cal invertir en ciència i perquè serveix tot això, serà el tema del cafè científic que començarà a les 7 de la tarda. S’acabarà amb una festa per a tothom a partir de 2/4 de 8 del vespre i fins les 12 de la nit. Hi haurà servei de bar i entrepans durant tot el dia.

La jornada de portes obertes és una iniciativa de “Science meets Society”, un grup de joves investigadors, principalment estrangers, dels diferents centres del PRBB. El seu propòsit és comunicar amb el públic “no científic” per a compartir coneixement. El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona és una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i l’Ajuntament de Barcelona, que reuneix diversos centres de recerca i plataformes tecnològiques.

El PRBB proporciona un enfocament actual e innovador para donar resposta a qüestions relatives a la biomedicina bàsica i clínica. Els centres de recerca del Parc que participen a la Jornada són l’Institut Municipal d’Investigació Mèdica (IMIM), el Centre de Regulació Genòmica (CRG), el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut (CEXS) de la UPF, el Centre de Medicina Regenerativa (CMRB) i el Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental (CREAL).

Lloc: PRBB, Plaça Charles Darwin / Doctor Aiguader 88, 08003 Barcelona

Web: www.prbb.org/openday

Mail: comunicacio@prbb.org Tel.: 93 316 0000

Tema: Jornada de Portes Obertes del PRBB. Ciència per a tothom!

Data: Dissabte 4 d’octubre de 2008 Inici: 11h Final: 24h

Preu: Gratuït

Càtering: Servei de bar i entrepans

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

Vincles relacionats

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte