Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

04/06/2008 - Acte

Lliurament de la 2ª edició dels Premis Professor Jordi Sabater Pi

El Premi Jordi Sabater Pi està organitzat per la càtedra de la Universitat Autònoma de Barcelona El Cervell Social en col·laboració amb el Consorci d’Educació i el Parc Zoològic de Barcelona

El proper dimecres, 4 de juny, a les 10 hores, tindrà lloc al Saló de Cent de l´Ajuntament de Barcelona, l’acte de lliurament de la 2ª edició dels premis Professor Jordi Sabater Pi. En aquesta edició han participat més de 200 alumnes de 3er i 4 rt d’ESO d’onze escoles de Barcelona, una xifra que dobla la participació de la primera edició. L’acte serà presidit per Montserrat Ballarín, regidora d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

El Premi Jordi Sabater Pi està organitzat per la càtedra de la Universitat Autònoma de Barcelona El Cervell Social, vinculada a la unitat de recerca en trastorns afectius i angoixa de l'IMIM, en col·laboració amb el Consorci d’Educació i el Parc Zoològic de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa, dirigida a estudiants de 3er i 4rt d’ESO, per apropar la primatologia i la biologia a la població més jove amb l’objectiu d’augmentar la seva sensibilitat pel món animal i d’aprofundir en les arrels evolutives del nostre comportament.

A l’acte de lliurament assistirà Jordi Sabater Pi, el qual dóna nom a aquest premi. Professor emèrit de la Universitat de Barcelona i figura mundial en el camp de la primatologia, l’etòleg Sabater Pi destaca per la dedicació de tota una vida a l’estudi dels primats i a l’assoliment dels seus drets fonamentals.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte