Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

07/03/2006 - Acte

Obertes les inscripcions al SECOND INFOBIOMED TRAINING CHALLENGE – Data límit 24 de març

Després de l’èxit obtingut en la primera edició, l’INFOBIOMED Training Challenge

L’INFOBIOMED Training Challenge és una innovadora experiència formativa organitzada per la xarxa d’excel•lència europea INFOBIOMED, que va estar premiada en la seva primera edició com a "Mejor Idea del año 2005" per Diario Médico. El seu objectiu és promoure el diàleg entre diferents disciplines, clau per al desenvolupament de la informàtica biomèdica.

Aquesta xarxa, coordinada per la Unitat de Recerca en Informàtica Biomèdica-GRIB / IMIM-UPF, pretén promoure la consolidació de la Informàtica Biomèdica, disciplina situada en la confluència entre la Bioinformàtica i la Informàtica Mèdica i que ofereix excel•lents oportunitats per l’avenç cap a la medicina personalitzada.

El format, igual que en la seva primera edició, consistirà en dos grups de 5 participants de diferents nacionalitats, amb formació diferent (biòlegs, bioinformàtics, químics, metges etc), que treballaran junts per resoldre un determinat cas pràctic. S’allotjaran en un hotel a Viladrau, uns 80 km de Barcelona, on conviuran durant 5 dies en un ambient de recerca que els permetrà desenvolupar al màxim el seu potencial interdisciplinari.

La xarxa INFOBIOMED es farà càrrec de les despeses de viatge, manutenció i allotjament dels participants.

En acabar l’estada, si el jurat avalua positivament el treball realitzat, els participants podran beneficiar-se d’una estada de 15 dies en qualsevol dels centres que formen part de la xarxa INFOBIOMED.

Enguany, el Second INFOBIOMED Training Challenge tindrà lloc del 29 de maig al 2 de juny. Tots aquells que estigueu interessats en participar-hi trobareu més informació http://www.infobiomed.net/paginas_en/training_challenge_information_frame.htm"> Second INFOBIOMED Training Challenge

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte