Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

01/08/2022 - Informació general

Èxit del cicle “El nostre cervell aquest gran desconegut” amb més de 400 assistents

Durant els mesos d'abril, maig i juny s'ha dut a terme el cicle "El nostre cervell, aquest gran desconegut" organitzat per l'IMIM i la xarxa de biblioteques de Barcelona, que ha comptat amb un gran èxit d'assistents. Més de 400 persones han pogut participar en aquest cicle que s'emmarca en el projecte "Visions de la Ciència" que fa anys que porten a terme les Biblioteques de Barcelona.

El cicle ha tingut una durada de 8 setmanes, era de caràcter gratuït i obert a tothom. Ha tractat temes relacionats amb el cervell i ha permès als assistents conèixer les darreres dades que han aportat els nous avenços científics en aquest àmbit gràcies a la participació com a ponents dels millors experts de l'Hospital del Mar i de l'IMIM. 

Les xerrades constaven d'una explicació per part dels experts i seguidament s'obria el torn de preguntes amb una gran participació i interès per part del públic. Totes han tingut una gran afluència de públic emplenant les sales al 100%. És important com a institució científica poder continuar organitzant activitats d'aquest tipus per tal d'apropar la ciència a la ciutadania i ajudar a què el coneixement científic arribi a tothom de forma rigorosa i comprensible.

Us adjuntem un breu vídeo sobre com un dels assistents veu el cicle a més de l'enllaç a la web on trobareu dins de la informació de cada xerrada, uns vídeos curts amb unes pinzellades de cada sessió.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte