IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Un Mar de Ciència - Cafès científics

Les institucions científiques hem de crear mitjans per apropar la ciència a la ciutadania, assentant les bases per a una difusió àmplia i comprensible, però alhora rigorosa, del treball científic. Des de l'IMIM volem mostrar el nostre compromís en el foment de la cultura científica facilitant l’accés de la ciutadania al coneixement mitjançant l'organització de cafès científics a les biblioteques de l'àrea de Barcelona en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona.

Proper cicle: El nostre cervell, aquest gran desconegut

Durant els mesos de gener, febrer i març del 2020 portarem a terme el cicle “El nostre cervell, aquest gran desconegut” en el marc del Visions de Ciència que organitza la Xarxa de Biblioteques de Barcelona. 

El cervell és un òrgan vital, intricat i misteriós, complex i fascinant del que encara ens queda molt per descobrir. En aquest cicle podrem conèixer les darreres dades que han aportat els nous avenços científics en aquest àmbit: com funciona el cervell, com es comporta davant la malaltia, què podem fer per tenir un cervell sa, com funciona un cervell addicte, com es veuen les emocions al cervell, quines són les darreres tècniques quirúrgiques cerebrals o com mantenir una bona salut mental.

Els cafès són gratuïts i oberts a tothom. A continuació podeu consultar el calendari i més informació de les 8 xerrades que inclou el cicle.

I podeu consultar la totalitat del programa a través d'aquest enllaç

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

Cafès científics realitzats

MÉS CAFÈS

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte