IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Un Mar de Ciència - Cafès científics

Contacte

Cap de Comunicació:
Rosa Manaut

Servei de Comunicació:
Marta Calsina(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80
(+34) 699 094 833

Doctor Aiguader, 88
08003 Barcelona

Les institucions científiques han de crear mitjans per apropar la ciència a la ciutadania, assentant les bases per a una difusió àmplia i comprensible, però alhora rigorosa, del treball científic. Des de l’IMIM volem mostrar el nostre compromís en el foment de la cultura científica facilitant l’accés de la ciutadania al coneixement mitjançant l’organització de cafès científics a les biblioteques de l’àrea de Barcelona en col·laboració amb la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i les Biblioteques de Barcelona.

Els cafès són gratuïts i oberts al públic general i es convida a associacions de malalts, entitats del territori i altres públics interessats en participar en un debat sobre aquell tema. Per crear un ambient més distès i com és habitual en aquest tipus d’esdeveniments, s’ofereix un cafè abans de començar la xerrada.

Calendari i properes cites

  • 28/11/2017

    Ciutats saludables

    Lloc: Biblioteca Xavier Benguerel. Avinguda Bogatell, 17

    Hora: 19 hores

    És una evidència que la creació de parcs, zones verdes de passeig i corredors ecològics té efectes beneficiosos per a la salut física i psicològica de les persones. Com podem fer de les nostres ciutats uns espais més saludables i justos? La planificació i creació de ciutats més verdes i sostenibles pot generar desigualtats en salut? Quin paper ha de tenir la salut en la planificació i el desenvolupament urbà? Què és la gentrificació verda?

Cafès científics realitzats

MéS CAFèS

© Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques Nota legal | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte