Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

21 raons per col·laborar amb la ciència

Hi ha diverses raons per les quals col·laborar amb la ciència, però la principal és que ara pots ajudar a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down.

L'Institut Hospital de la Mar d'Investigacions Mèdiques de Barcelona està treballant en diversos estudis clínics que necessiten de la col·laboració de persones amb síndrome de Down. Si et trobes a prop de Barcelona o tens possibilitat de viatjar a la ciutat per un o diversos dies, pots col·laborar.

Et convidem a conèixer més sobre aquest i altres projectes fent clic aquí. Ajudan’s a compartir més raons per les que col·laborar amb la ciència i a millorar la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down.

Raó Nº1

"Els resultats dels estudis clínics permeten avançar en el nostre coneixement dels trastorns associats a les persones amb síndrome de Down i com abordar-los"


Raó Nº2

"L'avanç en medicina depèn en gran mesura dels assaigs clínics, havent-se realitzat més de 350.000 assaigs clínics aquest any a tot el món"


Raó Nº3

"L'esperança de vida en persones amb síndrome de Down ha passat de 25 a 60 anys en les últimes dècades gràcies, en part, a la investigació clínica"


Raó Nº4

"Inscriure’s a un assaig clínic dóna poder als participants"


Raó Nº5

"Un assaig clínic és un dels esdeveniments mèdics més controlats"


Raó Nº6

"Participar en un assaig clínic pot portar només un dia"


Raó Nº7

"Els resultats en investigació ens orienten a com abordar els trastorns que puguin tenir associats algunes persones amb síndrome de Down"Raó Nº8

"La investigació clínica segueix un mètode científic rigorós que ens permet reavaluar i identificar millores de les pràctiques clíniques contínuament"


Raó Nº9

"Alguns estudis han tingut poca representació de persones amb síndrome de Down. Cal que algunes pràctiques mèdiques siguin també estudiades en persones amb aquesta síndrome"


Raó Nº10

"La implicació de les persones amb síndrome de Down és clau per fer avançar el coneixement"


Raó Nº11

"Si participes tu, tots ens beneficiem / es beneficiaran"


Raó Nº12

"La investigació posa els mitjans, però sense tu no hi ha ciència"


Raó Nº13

"En els últims anys s'ha avançat molt en el nostre coneixement sobre les patologies associades a la síndrome de Down, però encara ens queda molt per comprendre / recórrer"


Raó Nº14

"Els resultats que aconseguim avui seran els teus drets demà".


Raó Nº15

"Participar en un assaig clínic et permet tenir més controls mèdics per a un millor seguiment del teu estat de salut"


Raó Nº16

"En un assaig clínic et trobes en mans dels millors professionals mèdics i investigadors"


Raó Nº17

"Al participar en un assaig clínic tens l'opció de beneficiar-te abans que ningú de nous processos, mètodes o tractaments"


Raó Nº18

"Per la satisfacció de saber que estàs fent una cosa molt important per millorar la salut de moltes altres persones"


Raó Nº19

"Perquè pots aprendre molt sobre el teu estat de salut"


Raó Nº20

"Sempre estaràs envoltat d'un equip de persones que et resoldrà qualsevol dubte que tinguis sobre la teva participació en l'assaig"


Raó Nº21

"Perquè els assajos clínics són l'única manera de valorar l'efectivitat de tractaments en els pacients i la teva participació és essencial"


© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte