Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

25/04/2022

Coneixent el nostre cervell

Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert a les 18:30 h

Com és el nostre cervell?, Saps com funciona a l'hora de processar informació, raonar, recordar, prendre decisions? Saps que és la cognició?. Gràcies a la recerca en el camp de la neurociència cada vegada podem conèixer millor la ment humana.

El proper dilluns 25 d'abril la Dra Aida Fernández-Lebrero. Neuròloga de la Unitat de Deteriorament Cognitiu de l'Hospital del Mar i investigadora del grup de recerca en neurofuncionalitat i llenguatge de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i la Dra Greta García. Neuropsicòloga. Investigadora del grup de recerca Neurovascular de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) ens ajudaran a conèixer millor el nostre cervell.

Durant els mesos d'abril, maig i juny del 2022 portarem a terme el cicle "El nostre cervell, aquest gran desconegut" sota l'auspici de la xarxa de biblioteques de Barcelona. Aquest és un cicle que s'emmarca en el projecte "Visions de la Ciència" que fa anys que porten a terme les Biblioteques de Barcelona.

El cicle té una durada de 8 setmanes. Cada dilluns a les 18:30h hi haurà xerrades de caràcter gratuït i obertes a tothom, que tractaran temes relacionats amb el cervell, un òrgan complex i fascinant del que encara ens queda molt per descobrir.

En aquest cicle podrem conèixer les darreres dades que han aportat els nous avenços científics en aquest àmbit gràcies a la participació com a ponents dels millors experts de l'Hospital del Mar i de l'IMIM. Coneixerem des de com funciona el cervell o com es comporta davant la malaltia fins com es veuen les emocions al cervell o quines són les darreres tècniques quirúrgiques cerebrals.

A continuació podeu consultar cadascuna de les xerrades o la totalitat del programa a través d'aquest enllaç.

Us hi esperem!

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte