Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

02/02/2017

Impact of the economic crisis on child health: what do we know?

Sala Xipre (173.06-1a planta IMIM) a les 13:00 hores

Ens plau convidar-vos al proper seminari del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM, que tindrà lloc el proper dijous 2 de febrer a les 13:00h. El ponent serà Luis Rajmil, investigador sènior col·laborador del Grup de Recerca en Serveis Sanitaris de l'IMIM (Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques)

En aquesta ocasió analitzarem els efectes immediats i prediccions a llarg termini de les condicions de vida i els determinants socials sobre la salut infantil en el context de la crisi econòmica; les dificultats per establir associacions causals i la implicació de les respostes quant a polítiques socials i econòmiques en la salut de les futures generacions.

Luis Rajmil és Investigador Sènior col.laborador a l’IMIM (Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques). Va rebre el seu títol de metge a l'Argentina, va obtenir el títol d’MPH a la Universitat de Barcelona, i es va formar en Pediatria a la Universitat Autònoma de Barcelona, on va obtenir el seu doctorat. També és especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. El seu treball de recerca s'ha dedicat a la qualitat de vida relacionada amb la salut infantil i d’adolescents, la salut mental, la investigació de serveis sanitaris, i les desigualtats socials de salut infantil.

Més informació i lectures complementàries: bit.ly/epi020217

Veure pòster

Tots els actes

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte