Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Agenda

06/07/2022

PROMIS - Patient-Reported Outcomes Measures. Fixed instruments vs adaptative forms: which ones to choose?

Virtual, a les 15:00h

El comitè científic de BiblioPRO es complau a convidar-vos el proper dia 6 de Juliol, a les 15:00 en webinar 'PROMIS-Patient-Reported Outcomes Measures. Fixed instruments vs adaptative forms: which ones to choose?' sobre l'aplicació dels instruments del Patient-Reported Outcomes Measurement Information System (PROMIS).

En aquest webinar, el catedràtic de la Northwestern University de Chicago (EUA) Dave Cella, investigador principal de PROMIS, ens donarà a conèixer els diversos tipus de mesures i aplicacions de PROMIS. A partir de la seva àmplia experiència, discutirà les característiques i possibilitats de les diverses formes d'aplicació de PROMIS en diferents contextos (investigació, pràctica clínica i monitorització de la població). Posteriorment s'explicaran algunes investigacions i iniciatives realitzades a Espanya.

Pots revisar el programa i fer la inscripció a https://webinar.cientifis.com/cPROMIS/.

BiblioPRO, el repositori virtual de PROMs en espanyol (www.bibliopro.org), és una iniciativa conjunta de l'IMIM (Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques) i el CIBER de Epidemiologia i Salut Pública (CIBERESP), sent el repositori de referència amb més de 2.400 PROMs i de 25.000 professionals registrats. BiblioPRO té la missió de promoure l'aplicació dels resultats reportats pels Pacients a través de la generació d'informació a partir de revisions sistemàtiques de literatura, la producció davaluacions científiques i la realització de formació especialitzada.

More events

PROMIS - Patient-Reported Outcomes Measures. Fixed instruments vs adaptative forms: which ones to choose?

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Legal Notice and Privacy Policy | Cookie Policy | Site Index | Accessibility | Find Us | Contact