IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques IMIM - Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques

Agenda

 • 17/06/2022

  Optimizing Immunotherapy: New Approaches, Biomarkers, Sequences and Combinations

  On June 17 will take place a new edition of the Congress "Optimizing Immunotherapy. New Approaches, Biomarkers, Sequences and Combinations", organized by Dr. Joaquim Bellmunt and Dr. Edurne Arriola. This edition will be also in hybrid format. In case you need more information please click https://optimizingimmunotherapy.com/

 • 24/05/2022

  Machine learning physics and chemistry

  Us convidem al proper IMIM Seminar organitzat pel Programa de recerca en Informàtica Biomedica (GRIB - IMIM/UPF) que tindrà lloc el dimarts 24/05/2022 a les 10:00 h en format virtual. El títol serà "Machine learning physics and chemistry", a càrrec de Prof. Gianni De Fabritiis, Icrea research professor at Universitat Pompeu Fabra. Head of Computational Science Laboratory, Research Programme on Biomedical Informatics (GRIB, IMIM/UPF).

 • 18/05/2022

  It is time to take the shiny element out of the darkness! Focus on phosphorus, energy balance, insulin sensitivity, diabetes, and behavior

  Us convidem al proper IMIM Seminar sobre Hottopics in Neuroscience que tindrà lloc el dimecres 18/05/2022 a les 12:00 h. El títol del seminari serà "It is time to take the shiny element out of the darkness! Focus on phosphorus, energy balance, insulin sensitivity, diabetes, and behavior" a càrrec del Dr Omar A. Obeid, BSc, MSc, PhD. Professor of Human Nutrition. Chair. Department of Nutrition and Food Science. Faculty of Agricultural and Food Sciences. American University of Beirut. Beirut, Lebanon.

 • 18/05/2022

  Unraveling essential metabolic pathways in hyperaggressive lung cancer

  Us convidem al pròxim IMIM Seminar organitzat pel Programa de Cancer, que tindrà lloc el dimecres 18/05/2022 a les 14:00 h. El títol serà "Unraveling essential metabolic pathways in hyperaggressive lung cancer", a càrrec de la Júlia Urgel, investigadora predoctoral, Cancer Biology research group de la UPF (Ana Janic) & the epigenetic face of cancer metabolism research group del CRG (Sara Sdelci).

 • 16/05/2022

  Emocions i cognició al cervell

  Les emocions són al cervell? Les podem visualitzar? Les emocions i la cognició depenen del bon funcionament i coordinació entre diverses estructures cerebrals. Actualment les podem visualitzar i estudiar en pacients i models animals mitjançant la neuroimatge i la neurofisiologia i així conèixer millor les xarxes neurals implicades en les emocions, l'aprenentatge i memòria i els seus trastorns.

 • 12/05/2022

  Lysosomal Regulation of Stemness

  Us convidem al pròxim IMIM Invited speakers Seminar, que tindrà lloc el dijous 12/05/2022 a les 15:00 h en format virtual. El títol serà "Lysosomal Regulation of Stemness", a càrrec de la Dra. Laura Garcia-Prat, University Health Network, Princess Margaret Cancer Centre, Toronto, ON, Canada.

 • 09/05/2022

  Ictus: abans, durant i després

  L'ictus és la primera causa de mort en dones i la tercera en homes a l'Estat, i es calcula que afectarà 1 de cada 6 persones al llarg de la seva vida. Com podem prevenir-lo? Quins tractaments existeixen? Quin és el procés de recuperació?. El proper dilluns 09 de maig el Dr Jaume Roquer. Cap de servei de Neurologia de l'Hospital del Mar i coordinador del grup de recerca Neurovascular de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i la Dra Esther Duarte. Cap de servei de Medicina Física i Rehabilitació de l'Hospital del Mar i coordinadora del grup de recerca en Rehabilitació de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), ens ajudaran a entendre millor l'ictus.

 • 04/05/2022

  Catalunya a l’avantguarda en biomedicina: de la genòmica a la teràpia gènica i cel·lular

  Catalunya disposa d'investigadors de prestigi internacional i centres de recerca biomèdica que són referència mundial. Es lideren projectes d'investigació que abasten des del treball del laboratori fins a la seva aplicabilitat clínica per tal de cobrir les necessitats dels malalts. És per això que alguns dels màxims representants de la recerca biomèdica catalana es donaran cita el pròxim 4 de maig de 2022 de 17 a 19 hores en un acte que organitza la Fundació Dr. Antoni Esteve a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya que commemorarà els 250 anys d'aquesta institució històrica.

 • 04/05/2022

  When the non-coding codes: Mining the microproteome for new players of cancer cell plasticity

  Us convidem al pròxim IMIM Seminar organitzat pel Programa de Cancer, que tindrà lloc el dimecres 04/05/2022 a les 14:00 h. El títol serà "When the non-coding codes: Mining the microproteome for new players of cancer cell plasticity", a càrrec de la Dra Maria Abad, principal investigator. Head of Cellular Plasticity and Cancer Group. Vall d'Hebron Institute of Oncology (VHIO).

 • 02/05/2022

  Mal de cap, tot el que hauríem de saber

  La meitat de la població mundial pateix mal de cap. Quines són les causes més freqüents? Es poden prevenir? Tenen tractament? I que passa quan el tractament farmacològic no és suficient? Es pot operar el mal de cap? El proper dilluns 02 de maig la Dra Gloria Villalba. Coordinadora del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital del Mar, neurocirurgiana consultora en dolor craniofacial per a l'Instituto craneomandibular i per a l'Instituto Clavel, i investigadora del grup de recerca en Neurofuncionalitat i Llenguatge de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i el Dr. Daniel Guisado Alonso. Neuròleg adjunt de la Unitat de Cefalea de l'Hospital del Mar i investigador del grup de recerca Neurovascular a l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) ens ajudaran a entendre millor el mal de cap.

Previous month May Next month
Mo Tu We Th Fr Sa Su
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31     

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Legal Notice and Privacy Policy | Cookie Policy | Site Index | Accessibility | Find Us | Contact