Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

13/04/2021 - Informació general

La Dra. Clara Montagut s’incorpora al cos docent de l’European Society of Medical Oncology (ESMO)

La cap de secció d'Oncologia Digestiva del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar i investigadora del Grup de recerca en teràpia molecular del càncer de l’IMIM, assumeix aquest nou rol a l'ESMO Faculty fins a l'any 2025. A partir d'ara, formarà part del grup d'experts que col·laborarà amb l'entitat per a desenvolupar les seves responsabilitats educatives

La Dra. Clara Montagut és ja membre de l'ESMO Faculty, el cos docent de l'European Society of Medical Oncology, en concret del grup de tumors gastrointestinals, de còlon i de recte. La responsable d'Oncologia Digestiva de l'Hospital del Mar i investigadora del Grup de recerca en teràpia molecular del càncer de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), formarà part del grup d'experts de l'entitat que l'assessoraran i col·laboraran amb ella per poder complir amb les seves responsabilitats educatives.

Aquest nomenament permetrà la Dra. Montagut "contribuir al creixement de l'ESMO, un compromís que assumeixo en nom de l'Hospital del Mar, amb la intenció d'aportar tot allò que pugui a les seves iniciatives educacionals i científiques". Els diferents grups que conformen el cos docent de l'ESMO podran proposar i desenvolupar nous projectes. A la vegada, es crearà un programa de mentors, amb l'objectiu d'ajudar a impulsar una nova generació de líders en el camp de l'oncologia.

Els membres de l'ESMO Faculty, com és del cas de la Dra. Montagut, participaran en l'elaboració del programa educacional de la institució, revisaran les guies de pràctica clínica a la seva àrea d'expertesa i podran exercir com a portaveus de l'entitat. També s'espera que participin en les diferents activitats organitzades, en projectes de formació en línia i en les diferents recerques liderades per l'ESMO.

Dra. Clara Montagut. Font: Hospital del Mar.

Totes les notícies

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte