Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

28/07/2021 - Informació general

“La mare de la ciència”, el nou podcast de divulgació científica del PRBB, avui amb en Toni Celià-Terrassa

El passat 19 de juliol el Parc de Recerca Biomèdica (PRBB) va estrenar un nou producte de divulgació científica, "La mare de la ciència", un podcast en Català on es podrá "escoltar la ciencia" feta en el Parc. Durant la segona quinzena de juliol s'estrenaran els sis episodis que conformen la primera temporada.

Avui, 28 de juliol, s'estrena el podcast de Toni Celià-Terrassa, coordinador del grup de Cèl·lules Mare Canceroses i Dinàmiques de Metàstasi, que ens ajudarà a desxifrar la metàstasi.

Es tracta d'un podcast narratiu en format breu, on la Marta Vila, del departament de comunicació del PRBB, ens condueix a través de la recerca i les històries de sis investigadores i investigadors del Parc. Una mirada molt personal i propera a la ciència que es fa al PRBB i a les persones que hi ha darrere.

Aquesta primera temporada de 'La mare de la ciència' comptarà amb el testimoni de:

Cristina Pujades (DCEXS-UPF), cap del grup que estudia el Sistema Nerviós Central dels Vertebrats i catedràtica de la Universitat Pompeu Fabra, que ens parlarà del desenvolupament del cervell.
Estrena el 19 de juliol.

Sílvia Pérez Lluch (CRG), investigadora sènior al laboratori de Biologia Computacional del Processament de l'ARN, explicant què hem après aquests 20 anys del genoma humà.
Estrena el 21 de juliol.

David Oriola (EMBL Barcelona), investigador postdoc al grup que estudia l'Auto-Organització dels Sistemes Multicel·lulars, ens farà cinc cèntims d'organoids i desenvolupament sintètic.
Estrena el 23 de juliol.

Clàudia Fontserè Alemany (IBE: CSIC-UPF), investigadora postdoc al grup de Genòmica Comparativa, parlarà de genòmica per a la conservació dels ximpanzés.
Estrena el 26 de juliol.

Toni Celià-Terrassa (IMIM), coordinador del grup de Cèl·lules Mare Canceroses i Dinàmiques de Metàstasi, que ens ajudarà a desxifrar la metàstasi.
Estrena el 28 de juliol.

Cristina O'Callaghan (ISGlobal), investigadora associada i professora dels estudis de Ciències de la Salut de la UOC, ens explicarà què és la salut planetària.
Estrena el 30 de juliol.

"La mare de la ciència" la trobareu a Spotify, Apple Podcast, Google Podcast, Spreaker, iVoox

Us convidem a escoltar-los i compartir-los!

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte