Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

08/07/2021 - Informació general

Xifra rècord de finançament de la recerca de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques per part dels Proyectos de Investigación en Salud del Instituto de Salud Carlos III

El 60% dels projectes presentats per investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) a la convocatòria de l'any 2021 dels Proyectos de Investigación en Salud del Instituto de Salud Carlos III (ISCIII), rebran finançament d'aquest ens. Una xifra històrica i mai assolida a la institució, fruit de l'esforç dels investigadors i a la tasca del Servei de Recerca de l'IMIM.

El Dr. Joaquín Arribas, Director de l'IMIM, explica que "des de la Direcció, volem agrair als investigadors i al Servei de Recerca de l'IMIM el gran esforç que van realitzar per presentar propostes de molt alta qualitat durant un any particularment tan complicat com va ser el 2020. Gràcies a aquest esforç, l'IMIM ha superat un rècord històric d'èxit en la convocatòria d'ajuts FIS. Considerem que aquest rècord és una altra més de les fites rellevants que estan ajudant a marcar un abans i un després en la història de la institució, acostant-nos a una nova versió de l'IMIM, adaptada amb èxit a la realitat actual".

En total s'han seleccionat 27 projectes, de tots els programes de recerca de l'IMIM, amb un finançament total de gairebé 3,4 milions d'euros, una quantitat un 12% superior a la del 2019, el millor any fins ara i l'última convocatòria abans de la pandèmia de la COVID-19. De mitjana, cada projecte rebrà una mica més de 125.000 euros.

Per àrees temàtiques, es finançaran cinc projectes relacionats amb càncer, tres sobre malalties cardiovasculars, altres tres sobre malalties neurològiques i mentals i dos sobre malalties infeccioses i SIDA. Altres set són de l'àrea d'Epidemiologia, Salut Pública i Ocupacional, un de la de Pediatria i sis de la de malalties cròniques inflamatòries, nefrològiques i respiratòries.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte