Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

19/05/2021 - Informació general

L’European Respiratory Society designa a la Dra. Esther Barreiro nova editora en cap de la seva revista, ERJ Open Research

Dra. Esther Barreiro

La metgessa adjunta del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar i investigadora de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques pilotarà aquesta prestigiosa publicació durant els pròxims tres anys.

La Dra. Esther Barreiro, metgessa adjunta del Servei de Pneumologia de l'Hospital del Mar i coordinadora del Grup de recerca en desgast muscular i caquèxia en malalties cròniques respiratòries i càncer de pulmó de l'IMIM, serà la nova editora en cap de l'ERJ Open Research, la revista oficial de l'European Respiratory Society (ERS). El seu nomenament es va produir a l'última reunió del comitè executiu de l'entitat i es farà efectiu el gener del 2022.

L'elecció es va produir per unanimitat, donada "la força de la seva proposta i la seva visió i estratègia proposades per a la publicació", segons Anh Tuan Dinh-Xuan, responsable del Comitè de Publicacions de l'ERS. La Dra. Barreiro, que també ha estat l'editora en cap d'Archivos de Bronconeumología, dirigirà la revista durant els pròxims tres anys i ja ha començat a treballar amb l'equip editorial sortint per posar en marxa el seu projecte.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte