Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

17/05/2021 - Informació general

El Dr. Joan Albanell, un dels deu oncòlegs més destacats de Catalunya, segons el llistat de l’Instituto de Coordenadas de Gobernanza y Economía Aplicada

Dr. Joan Albanell. Font: Hospital del Mar.

El cap del Servei d'Oncologia Mèdica i director del Programa de recerca en Càncer de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques, se situa com un dels especialistes més destacats entre els oncòlegs catalans.

L'Instituto de Coordenadas de Gobernanza y Economía acaba de publicar el seu rànquing TOP 100 dels millors metges i metgesses que exerceixen a hospitals catalans, tant públics com privats. A l'apartat d'oncologia, entre els deu especialistes més destacats, hi figura el Dr. Joan Albanell, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital del Mar.

El llistat s'ha elaborat tenint en compte tant la seva activitat assistencial com la investigadora i docent. La resta de professionals que apareixen al rànquing són el Dr. Josep Tabernero i el Dr. Javier Cortés, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, el Dr. Rafael Rosell, de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i el Dr. Xavier González, de l'Hospital General de Catalunya. També el Dr. Josep Pardo, de l'Hospital Universitari Son Espases, el Dr. Santiago Viteri, de l'Instituto Oncológico Rosell, el Dr. Alberto Abad, el Dr. Jaume Mora, de l'Hospital Sant Joan de Déu i el Dr. Raimon Miralbell, del Centro Médico Teknon.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte