Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

05/05/2021 - Informació general

La Dra Ana Aldea escollida membre del Comitè de Direcció de la Plataforma ISCIII de Suport per a la Investigació Clínica.

Dra Ana Aldea

L'Assemblea General de la Plataforma ISCIII de Suport per a la Investigació Clínica, ha escollit a la Dra. Ana Aldea, cap de secció de Farmacologia clínica de l'Hospital del Mar i coordinadora de la Unitat d'Investigació clínica de l'IMIM, com a membre del Comitè de Direcció.

La Plataforma ISCIII de Suport per a la Investigació Clínica, anomenada SCReN (Spanish Clinical Research Network), es constitueix com una estructura en xarxa de suport a la investigació clínica que està formada per les 34 unitats finançades en la convocatòria PT20 del Instituto de Salud Carlos III, distribuïdes per centres hospitalaris de tot el Sistema Nacional de Salud (SNS). Aquesta estructura en xarxa, actuant de manera coordinada, serà la responsable d'executar les accions necessàries per assolir els objectius de la Plataforma.

El Comitè de Direcció és l'òrgan encarregat d'assessorar i orientar a la Coordinació de la Plataforma en el compliment del pla estratègic i s'assegura de que totes les decisions siguin coherents amb el pla, a més d'orientar i assessorar en les estratègies encaminades a la consecució d'objectius, entre d'altres funcions.

La Dra. Aldea destaca que "2021 està sent un any de transició i que s'estan redefinint procediments i criteris per a la priorització dels estudis clínics als quals donar suport en xarxa. Aquests procediments i criteris es donaran a conèixer als investigadors clínics un cop es disposi de la versió definitiva".

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte