Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

10/03/2021 - Covid-19

El projecte MINDCOVID estrena web

MINDCOVID, un projecte dirigit pel Grup de recerca en Serveis Sanitaris de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) ens presenta la seva nova pàgina web.

El projecte és  d'àmbit estatal, en el que hi col·laboren més de 20 grups de recerca de 6 comunitats autònomes, i té per  objectiu estudiar la salut mental dels treballadors sanitaris i d'altres col·lectius essencials, així com en malalts de la COVID-19 i també en una mostra de la població general espanyola. MINDCOVID pretén proporcionar una avaluació integral de l'impacte en la salut mental del brot actual de COVID-19 a Espanya i ser un projecte de seguiment per monitoritzar els canvis de salut mental al llarg del temps en els col·lectius estudiats.

A la web del projecte hi podreu trobar  tota la informació necessària sobre el projecte, l'equip de professionals i investigadors que hi col·laboren així com,  informar-vos sobre les publicacions més recents, qüestionaris, informes, documentació sobre el protocol i les últimes notícies i avenços de la recerca que s'està duent a terme.

L'estudi ha estat finançat pel Instituto de Salud Carlos III (Ministerio de Ciencia e Innovación), projecte FEDER COV20/00711.

Veure el web del projecte 

Noticies relacionades:

Comença MIND/COVID, un projecte que estudia l'impacte de la pandèmia COVID-19 en la salut mental

Gairebé la meitat dels professionals sanitaris de l'Estat ha presentat un risc alt de trastorn mental durant la primera onada de la COVID-19

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte