Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/01/2020 - Informació institucional

Jordi Mestres nomenat membre del Consell Científic de ChemBioFrance

Dr. Jordi Mestres

Jordi Mestres va ser oficialment nomenat el passat dia 10 de gener membre del Consell Científic de ChemBioFrance, una infraestructura nacional de recerca francesa dedicada al descobriment de petites molècules biològicament actives que reuneix quatre recursos i xarxes diferents: la col.lecció nacional de molècules (Chimiothèque Nationale), una xarxa de plataformes de cribratge, una plataforma de quimioinformàtica i una xarxa de plataformes per a l'avaluació del metabolisme i seguretat de molècules.

El Consell Científic s'encarrega de proporcionar a la infraestructura coneixements externs i assessorament sobre la seva activitat i funcionament. Es reuneix una vegada l'any i està format per 9 científics independents, experts en les diferents plataformes, entre els que en forma part Jordi Mestres, coordinador del grup de recerca en farmacologia de sistemes del GRIB (IMIM-UPF).

Segons Jordi Mestres, "ChemBioFrance representa una aposta estratègica per integrar i gestionar tots els elements essencials en el descobriment de nous fàrmacs des d'una infraestructura pública. És un autèntic privilegi formar part del seu Consell Científic i poder contribuïr al desenvolupament d'aquesta iniciativa pionera a Europa".

Més informació sobre ChemBioFrance

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte