Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

04/11/2019 - Informació general

Jordi Alonso premiat amb el “Presidential award 2019” de la ISOQOL

El passat 23 d'octubre la Societat Científica Internacional de Recerca sobre la Qualitat de Vida (ISOQOL) va premiar al Dr. Jordi Alonso, director del Programa d'Epidemiologia i Salut Pública de l'IMIM i membre del Comitè de Direcció de CIBERESP amb el premi "Presidential award". Aquest premi s'atorga a un membre de la societat per la seva contribució extraordinària a la recerca sobre la qualitat de vida, així com per les activitats de formació, disseminació i lideratge científic.

En el seu discurs d'acceptació, Alonso va fer palesa la necessitat de mesurar la qualitat de vida i la salut percebuda a nivell poblacional i individual per a l'avaluació dels sistema sanitari i dels proveïdors de serveis de salut. Segons Alonso: "els reptes que requereix la utilització generalitzada d'aquesta informació són una major precisió i interpretabilitat". També va posar en valor aportacions en recerca i en difusió del seu grup de recerca de l'IMIM durant els darrers 30 anys.

Dr. Jordi Alonso i Dr José M Valderas. Font: ISOQOL

La International Society for Quality of Life Research (ISOQOL) és una comunitat mundial d'investigadors, metges clínics, professionals de l'assistència sanitària, professionals de la indústria, consultors i pacients socis de recerca pacients que té com a missió l'avenç de la recerca de qualitat de vida relacionada amb la salut i la mesura dels resultats reportats pels pacients (PROs). Per tal de que la perspectiva del pacient sigui integral de la investigació, la cura i les polítiques de salut

L'entrega del premi va tenir lloc a San Diego (EUA) per part del president de ISOQOL, el Dr. José M Valderas, catedràtic d'Atenció Primària de la universitat d'Exeter, Regne Unit.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte