Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

22/10/2019 - Informació general

Participem amb 4 activitats a la Festa de la Ciència. No te la perdis!

Els propers 26 i 27 d'octubre tindrà lloc la 13a edició de la Festa de la Ciència al Moll de la Fusta (nova ubicació) amb l'objectiu de promoure el coneixement científic entre la ciutadania. Aquest any comptarà amb 190 activitats adraçades a tots els públics entre les que hi podem trobar 4 microxerrades i un espai de Debat on hi participaran investigadors i metges de l'IMIM i de l'Hospital del Mar.

La Festa de la Ciència és una activitat coordinada pel programa Barcelona Ciència, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona, que rep la visita de milers de ciutadans i ciutadanes i implica a més d'un centenar de centres de recerca, universitats, empreses, associacions i professionals de la divulgació amb l'objectiu d'acostar el coneixement científic i tecnològic a la societat.Us adjuntem les diferents activitats en les que participem:


Dissabte 26 d'octubre

- "Debat Noves eines contra el càncer"
Espai 11_Escenari Debats
Es participarà també amb un debat organitzat des del PRBB en el que hi participaran investigadors dels diferents centres (IMIM, EMBL i CRG).

Per part nostra hi participarà Edurne Arriola, oncòloga de l'Hospital del Mar i investigadora del grup de teràpia molecular del càncer de l'IMIM per parlar sobre la immunoteràpia. Catia Moutinho del CRG i Maria Bernabeu de l'EMBL. Es preveu que duri uns 45 min.
Dissabte 26 d'octubre: 16:00h


Diumenge 27 d'octubre

- "Les infeccions incurables. Ja són aquí".
Espai 10_Microxerrades
Diumenge 27 d'octubre: 15.45h.
A càrrec de: Juan Pablo Horcajada, cap de servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital del Mar i coordinador del grup de recerca en Patologia Infecciosa i Antimicrobians de l'IMIM

- "Noves Drogues: velles substàncies perilloses"
Espai 10_Microxerrades
Diumenge 27 d'octubre: 14.15h.
A càrrec de: Francina Fonseca investigadora del Grup de recerca en Addiccions de l'IMIM i referent del procés d'atenció d'addiccions de l'Institut de Neuropsiquiatria i Addiccions de l'Hospital del Mar

- "Les emocions il·luminen el cervell"
Espai 3_Escenari Leonardo
Diumenge 27 d'octubre: 16.55h.
A càrrec de: Joan Deus, Investigador de la Unitat d'investigació en Ressonància Magnètica de l'Hospital del mar i professor agregat del Departament de Psicologia Clínica i de la Salut de la UAB.
Aquesta activitat es programa a l'escenari principal de la Festa on durant la tarda de diumenge hi haurà un bloc de demostracions i xerrades entorn el tema del cervell, la música, les emocions i la sinestèsia.


Més informació i programa.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte