Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

26/09/2019 - Informació institucional

L’IMIM s'incorpora al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC)

L'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) ha signat el conveni per incorporar-se al Portal de la Recerca de Catalunya (PRC). Amb aquesta signatura, l'IMIM afegirà la seves dades de recerca al PRC facilitant la seva obertura i accessibilitat, alhora que farà més visible la tasca d'investigació que porta a terme. El PRC està fent créixer ràpidament la participació de centres de recerca, objectiu prioritari després d'afegir la recerca de les universitats catalanes.

Amb l'IMIM ja són 13 els centres de recerca que ofereixen les seves dades a través del PRC: el Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMRB), el Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC), la Fundació Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC), l'Institut Català de Paleontologia (ICP), el Centre de Visió per Computador (CVC), l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Fundació Centre de Recerca en Agrotecnologia (Agrotecnio), l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), la Fundació Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i la Fundació i2CAT.

El PRC recull, mostra i difon des d'un lloc únic els resultats de la recerca produïda a les universitats catalanes i centres de recerca, en quant a investigadors, publicacions, grups i projectes de recerca per a la comunitat científica internacional, empreses, organitzacions finançadores i públic en general, facilitant així l'accés obert a la producció científica.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte