Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

Informació institucional

Convocatòria de la plaça de Director/a de Recerca del PSMAR i Director/a de l'IMIM

Convocatòria externa del concurs de mèrits per a la provisió, en règim de contractació laboral

En data 17 de setembre de 2019 ha estat publicat al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya l'anunci relatiu a la convocatòria, mitjançant concurs de mèrits, del següent lloc de treball: Director/a de Recerca del Consorci Mar Parc de Salut de Barcelona (PSMAR) que, associat amb el seu rol de gestió de la investigació, exercirà també com a director/a de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM).

Així doncs, el termini de presentació de la documentació serà des del dia 18 de setembre de 2019 fins al dia 16 de novembre de 2019, ambdós inclosos. La recollida de documentació s'efectuarà al departament de Recursos Humans de l'edifici Hospital del Mar, passeig Marítim, 25-29, planta baixa, i també a la resta de departaments de Recursos Humans dels centres del Consorci. Els horaris de recollida de documentació seran els següents:

  • H. Mar: de dilluns a dijous de 8:00 a 16:30 h; divendres de 8:00 a 14:30 h.
  • Resta de centres: de dilluns a divendres de 8:00 a 14:30 h.

Tota la documentació es pot enviar per correu ordinari al Departament de Recursos Humans de l'Hospital del Mar o de la resta de centres del PSMAR, les adreces dels quals es troben disponibles al web corporatiu. En aquest cas i a efectes de compliment del termini de presentació de candidatures, es tindrà en compte la data del segell d'entrada a l'oficina de correus.

Veure convocatòria

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte