Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

18/02/2019 - Informació institucional

Convocatòria de la plaça de Director/Directora de Recursos Humans

La Fundació Institut Mar d'Investigacions Mèdiques (Fundació IMIM) convoca la plaça de Director /Directora de Recursos Humans amb incorporació a través d'un contracte en règim laboral amb dedicació a jornada completa i amb nomenament  de Director/a.

La persona que ocupi el lloc de treball serà la responsable de desenvolupar i implementar les polítiques relacionades amb l'efectivitat del personal i alineades amb l'estratègia de la Institució. El seu principal objectiu serà assegurar que les persones que treballen a la Institució tinguin un equilibri entre les seves habilitats i la seva experiència, fomentant el seu desenvolupament per tal que tinguin oportunitats per millorar la seva posició dins de la pròpia Institució. Sempre oferint un entorn laboral de suport i desafiament que promogui la igualtat d'oportunitats, la integritat ètica i que el treball mantingui un equilibri amb la vida familiar.

Així mateix, liderarà  l'equip de RRHH actualment existent, per tal d'assegurar el serveis i la qualitat del servei a tot el personal de l'IMIM; el Servei està organitzat en tres àrees: administració i relacions laborals, desenvolupament i formació, i prevenció de riscos laborals.

L'anunci de la convocatòria s'ha publicat en el DOGC 7812 de data 18/02/2019. Podeu accedir-hi clicant l'enllaç.

Veure convocatòria

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte