Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

25/11/2005 - Informació institucional

S’inicia el Projecte ACCÉS: Apropar la Ciència als Centres d’Ensenyament Secundari

El projecte es va iniciar amb la visita d’un grup de 13 alumnes del Centre d’Estudis Àgora de Sant Cugat a l’IMIM i, més concretament, amb el laboratori de la Unitat de Recerca en Múscul i Aparell Respiratori (URMAR).

Aquest és un projecte que pretén donar continuïtat a una prova pilot realitzada el maig passat, on van col·laborar la UBCM i la Unitat de Farmacologia, i que va comptar amb molt bons resultats. Tant és així que el projecte, que aquesta setmana ha encetat el laboratori de la URMAR, comptarà cada vegada amb un laboratori diferent.

La visita dels joves va consistir en una explicació de l’IMIM, de la URMAR i d’un recorregut per les instal·lacions, on els estudiants van poder veure algunes de les tècniques que s’hi realitzen. Després se’ls va parlar de la carrera d’investigador, tema que va suscitar molt interès ja que estan a punt d’escollir el seu futur formatiu. Com a punt final de la visita, es va oferir un aperitiu als visitants on al mateix temps van poder fer un canvi d’impressions amb alguns dels membres del Laboratori de la URMAR.

L’experiència va ser considerada com molt positiva tant per part del professorat i alumnes com per part del personal de l’IMIM que hi va participar. Cal dir que aquesta activitat no es podria dur a terme sense la col·laboració dels diferents laboratoris que integren l’IMIM que, des del primer moment, van oferir tot el seu suport per tirar endavant aquesta iniciativa.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte