Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

21/09/2018 - Nota de premsa

El PRBB celebrarà la seva jornada de portes obertes el proper dissabte 6 d’octubre

Amb més de 2.000 places per a visitar l’edifici, amb experiments, espai per a nens, tallers i xerrades, ofereix gratuïtament activitats científiques per a totes les edats i públics.

Els centres del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) oferiran una gran diversitat d'activitats per als ciutadans, en la seva jornada de portes obertes, el dissabte, 6 de octubre de 9 a 15 hores. Hi haurà activitats amb realitat virtual, tallers i xerrades divulgatives sobre la recerca biomèdica d'avantguarda, així com experiments a la plaça interior de l'edifici d'electroforesi, microscòpia i bioinformàtica entre d'altres. Durant la jornada, el PRBB obre també 2.000 places per explorar l'edifici i alguns laboratoris seleccionats. La participació en les visites, per a adults i adolescents a partir de 13 anys, requereix una inscripció prèvia ja disponible a openday.prbb.org

Els més petits (de 3 a 8 anys) disposaran d'un espai dinamitzat amb experiments adequats a la seva edat i els d'entre 9 i 12 anys, aprendran a extraure l'ADN del plàtan en una zona coordinada per investigadores i investigadors. Aquesta festa de divulgació científica per a tota la família només és possible gràcies a la participació d'uns 300 voluntaris dels centres del PRBB, entre personal investigador i de suport, i a la col·laboració de la FECYT i l'ICUB. No te la perdis!

Resumint:

Jornada de Portes Obertes dels Centres del PRBB
Quan? Dissabte, 6 de octubre de 9 a 15 h
On? PRBB, C/ Doctor Aiguader, 88, 08003 Barcelona
Preu? Gratuït
Informació i registre: http://www.prbb.org/es/openday
Imatges de la Jornada del 2017

Sobre el PRBB

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB), una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i l'Ajuntament de Barcelona, és un dels grans nuclis de recerca biomèdica del sud d'Europa. Els sis centres ubicats al parc realitzen ciència d'excel·lència en una gran diversitat de camps. El PRBB té una massa crítica de 1.400 persones de 50 països diferents. Els seus centres atrauen fons competitius per a la recerca per valor d'uns 90 M€/any. Això permet explorar, en un espai únic, les qüestions més rellevants de les ciències de la vida i de la biomedicina, des de la perspectiva molecular fins a la poblacional. La connexió física del PRBB amb l'Hospital del Mar proporciona, a més, un bon coneixement de la realitat clínica.
 

Els centres de recerca que formen part del PRBB i organitzen la Jornada de Portes Obertes són: l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM), el Departament de Ciències Experimentals i de la Salut de la UPF (DCEXS-UPF), el Centre de Regulació Genòmica (CRG), l'Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), l'Institut de Biologia Evolutiva (IBE:CSIC-UPF) i el Laboratori Europeu de Biologia Molecular (EMBL Barcelona).

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte