Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

01/12/2005 - Informació institucional

Lliurament dels premis a “Las mejores ideas del año”

La Dra. Pilar Navarro, investigadora de la Unitat de Recerca en Biologia Cel·lular i Molecular (UBCM) és una de les premiades en la secció de “Investigación y Farmacología” pels seus estudis sobre un nou enfoc en la malatia d’Alzheimer. El maig passat la Dra. Navarro va publicar un article a la prestigiosa revista EMBO, on mostrava que l'activador tisular del plasminogen(tPA)podria ser el responsable de la mort de les neurones en aquesta malaltia.

L’altra idea premiada dins la secció de “Política Professional” ha estat “The Infobiomed Training Challenge”, una innovadora experiència formativa organitzada per la Unitat en Informàtica Biomèdica (GRIB) de l’IMIM-UPF. Aquesta iniciativa va tenir lloc el passat setembre a Viladrau i va consistir en reunir per primera vegada i durant una setmana, a 10 joves investigadors de diferents nacionalitats i amb formació en disciplines diferents però complementàries, enfrontant-los a dos casos pràctics on era necessari que tots aportessin els seus coneixements.

L’acte de lliurament dels premis al qual hi van assistir unes 700 persones, va ser el passat 28 de novembre al Teatre Nacional de Catalunya i va estar presidit per la consellera de sanitat, la Hble. Sra. Marina Geli; la consellera de Salut d’Andalusia, María Jesús Montero; la directora general de la Agencia de Calidad del Ministerio de Sanidad, Pilar Polo; el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Miquel Bruguera; el president del Col·legi de Metges de Tarragona representant l’Organització Mèdica Col·legial, Josep M. Solé; el director general de l’Àrea de Salut de Recoletos, Joaquín Güell i el director de Diario Médico, Javier Olave.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte