Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

17/05/2018 - Informació institucional

L'Hospital del Mar i l'IMIM col·laboraran amb el CIMTI per impulsar la innovació mèdica a Catalunya

Formen part del grup de 10 hospitals que, amb els seus centres de recerca associats, han acordat la seva participació com a col·laboradors del Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores

Els professionals de l'Hospital del Mar i de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) amb projectes innovadors, podran tenir accés a noves oportunitats gràcies al conveni signat amb el CIMTI el passat 8 de maig. L'acte de signatura, que va tenir lloc a la seu del Departament de Salut, obre la porta, segons explica el Dr. Lluís Grande, Director d'Innovació del PSMAR, a tenir accés "a una avaluació de la qualitat dels nostres projectes externa, per tenir així capacitat per obtenir finançament extern per desenvolupar-los".

L'Hospital i l'IMIM formen part de la desena d'hospitals i els seus centres de recerca associats que van signar aquest acord de col·laboració amb el CIMTI. Aquest conveni té com a finalitat canalitzar a través d'aquesta entitat aquells projectes d'innovació que els hospitals desenvolupin en l'àmbit de la salut, seguint la línia de les necessitats detectades en el Pla de Salut 2016-2020. Sempre dotant-lo d'una visió social. Com destaca el Dr. Grande, busquen projectes que "pugui beneficiar la qualitat de vida i la supervivència dels pacients, per sobre d'aspectes econòmics". El PSMAR ja hi ha presentat 5 projectes.

foto CIMTI

Foto cedida per CIMTI

El CIMTI

El Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores, CIMTI, és una institució creada per la Fundació LEITAT, amb el suport del Departament de Salut i l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), amb la col·laboració del CIMIT de Boston, als Estats Units. El seu objectiu és, generar noves solucions d'alt impacte social en l'àmbit dels dispositius medico-tecnològics.

La seva tasca implica oferir als centres que impulsen els projectes una xarxa d'experts en la tecnologia necessària per desenvolupar-los, així com l'accés a serveis de transferència tecnològica oferts per entitats especialitzades. També obre la porta a obtenir finançament de fonts públiques o privades per posar-los en marxa.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte