Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

24/11/2017 - Informació institucional

Dos projectes de l’IMIM i l’Hospital del Mar reben una beca Gilead

El passat dia 22 de novembre es van atorgar a Madrid les beques del prestigiós “Gilead Fellowship Program” destinades a finançar les millors iniciatives en el camp de la recerca biomèdica a Espanya i a fomentar el desenvolupament de la recerca assistencial en determinades àrees d’interès. En aquesta edició VIH, Hepatitis i Hemato-oncologia.

Gilead ha becat un total de 18 projectes dos dels quals són de l’IMIM i l’Hospital del Mar, que han estat finançats amb 50.000€ cadascun i tindran una durada de 2 anys:

1- “Validation of a coronary heart disease risk calculator adapted to Human Immunodeficiency Virusinfected patients. The COMVIH-COR project”, coordinat pel Dr. Jaume Marrugat, investigador del Grup de Recerca en Epidemiologia i Genètica Cardiovascular de l’IMIM, que té per objectiu validar una funció per calcular el risc de malalties cardiovasculars adaptada als pacients infectats pel VIH, que contribuirà a organitzar millor una prevenció adequada de les malalties cardiovasculars.

2- “Clinico-biological characterization of chronic lymphocytic leukemia (CLL) patients with complex karyotype (CK) and absence of TP53 aberrations”, coordinat per la Dra. Blanca Espinet, coordinadora del Grup de Recerca Translacional en Neoplàsies Hematològiques de l’IMIM i cap de secció de Citogenètica de l’Hospital del Mar, que té per objectiu caracteritzar els pacients amb leucèmia limfàtica crònica amb cariotips complexos, per tal de poder determinar un millor pronòstic i seleccionar el millor tractament.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte