Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

20/11/2017 - Informació institucional

Jordi Alonso, entre els científics més citats del món

Figura a la llista dels científics més citats, publicada per l’empresa Clarivate Analytics i que contempla el 0,05% de tots els científics del món

Jordi Alonso, director del Programa d’Epidemiologia i Salut Pública de l’IMIM, figura a la llista dels científics més influents del món publicada per Clarivate Analytics, empresa que proporciona serveis en recerca, patents i altres àmbits relacionats amb la innovació. Jordi Alonso és també catedràtic de Medicina Preventiva i Salut Pública al CEXS-UPF i investigador associat del CIBER en Epidemiologia i Salut Pública.

La llista de Clarivate Analytics, formada per més de 3.300 científics, inclou un total de vint científics catalans. Els científics que hi apareixen s'han triat entre l'1% més citat de 21 camps de recerca. Són, per tant, els que tenen més impacte en les seves respectives àrees d'investigació. Es calcula que a tot el món hi ha uns set milions de persones dedicades a la recerca científica, tot i que és una xifra difícil d'establir. Així, els 3.300 presents a la llista serien aproximadament el 0,05% de tots els científics del món.

Per elaborar la classificació, els experts de Clarivate Analytics han tingut en compte 130.000 articles de 900 institucions d'arreu del món. Entre les 21 disciplines de recerca en les que es pot dividir la llista, Jordi Alonso està assignat a la disciplina de Psicologia/Psiquiatria, ja que la seva recerca es centra en la percepció de la salut i la freqüència i la càrrega de les malalties mentals, així com els seus determinants a nivell poblacional.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte