Hospital del Mar Research Institute Hospital del Mar Research Institute

Notícies

24/03/2006 - Informació institucional

Marina Geli, presidenta del patronat de la Fundació IMIM

El Dr. Josep Cuervo, President del Consell d’Administració de l
’IMAS i fins ara President del Patronat de la Fundació IMIM va destacar el fet que “aquesta incorporació representa un fort recolzament del Departament de Salut de la Generalitat a la recerca de l’IMAS” i un pas endavant en el repte de consolidar l’IMIM-Hospital del Mar com un centre capdavanter de recerca clínica i sanitària aplicada.

Durant la reunió, Geli va parlar de la importància de la recerca de l'IMIM i del Hospital del Mar en el marc del PRBB així com de la necessitat de consolidar eixos de recerca biomèdica amb competitivitat internacional per a la qual cosa cal seguir treballant en forjar aliances institucionals fortes. Geli va insistir en la necessitat d’enfortir la col·laboració entre els grups i els centres que integren el PRBB.

Alguns dels objectius importants de la Fundació IMIM són dotar a la institució d’un model de recerca apte per afrontar els reptes de futur, “en un moment en el que els Governs de Catalunya i Espanya donen cada vegada més suport a la recerca biomèdica” va remarcar Antó. Per això caldrà aprofundir el rol de suport que juga la Fundació IMIM així com buscar un nou marc de finançament institucional a través d’un contracte programa plurianual. Antó va insistir també en la necessitat de potenciar la recerca clínica de l’Hospital del Mar fins a convertir-lo en un centre d'alt nivell científic i de recerca i centre hospitalari de referència del PRBB.

Totes les notícies

Contacte

Servei de Comunicació:
Marta Calsina Freixas(ELIMINAR)

Tel:
(+34) 93 316 06 80

Doctor Aiguader, 88
08226 Barcelona

© Institut Hospital del Mar
d'Investigacions Mèdiques
Avís Legal i Política de Privacitat | Política de cookies | Mapa web | Accessibilitat | Adreça / Accessos | Contacte